OiO.lk Community platform!

Oio.lk is an excellent forum for developers, providing a wide range of resources, discussions, and support for those in the developer community. Join oio.lk today to connect with like-minded professionals, share insights, and stay updated on the latest trends and technologies in the development field.
  You need to log in or register to access the solved answers to this problem.
  • You have reached the maximum number of guest views allowed
  • Please register below to remove this limitation

Tensorflow LSTM loss is decrease but the acc is always zero

  • Thread starter Thread starter user25665662
  • Start date Start date
U

user25665662

Guest
your textMy code are shown is these figures your textMy code are shown is these figures your textMy code are shown is these figures your textMy code are shown is these figures

I wonder what is causing my problem? Why the acc is always zero? I try to change the learning rate and loss function. I always normalized data.
<p><code>your text</code><a href="https://i.sstatic.net/mL22pgnD.png" rel="nofollow noreferrer">My code are shown is these figures</a>
<code>your text</code><a href="https://i.sstatic.net/3KeMscel.png" rel="nofollow noreferrer">My code are shown is these figures</a>
<code>your text</code><a href="https://i.sstatic.net/0bMkY6TC.png" rel="nofollow noreferrer">My code are shown is these figures</a>
<code>your text</code><a href="https://i.sstatic.net/kEJcDJ4b.png" rel="nofollow noreferrer">My code are shown is these figures</a></p>
<p>I wonder what is causing my problem? Why the acc is always zero?
I try to change the learning rate and loss function. I always normalized data.</p>
 
Top