OiO.lk Community platform!

Oio.lk is an excellent forum for developers, providing a wide range of resources, discussions, and support for those in the developer community. Join oio.lk today to connect with like-minded professionals, share insights, and stay updated on the latest trends and technologies in the development field.
  You need to log in or register to access the solved answers to this problem.
  • You have reached the maximum number of guest views allowed
  • Please register below to remove this limitation

Copy blob is not working in Azure logic app getting 404 ResourceNotFound error

  • Thread starter Thread starter Ravikumar
  • Start date Start date
R

Ravikumar

Guest
I have created logic app trigger which moves blob from source to destination location in storage account container.

Created a api connection to storage account using access key to connect with storage account and also assigned a role storage contributor by enabling system assigned managed identity in logic app. And container 'X' access level changes to private(no anonymous access).

when tried running the logic app, it is getting failed with status code 404 ResourceNotFound error.

But same logic app is running successfully when container 'X' access level changes to Container(anonymous read access for container and blobs).

configured Storage account is allowed to access all networks.

As per my understanding we have give the required access permission but still unable to access the container when it is marked access level as Private.
<p>I have created logic app trigger which moves blob from source to destination location in storage account container.</p>
<p>Created a api connection to storage account using access key to connect with storage account and also assigned a role storage contributor by enabling system assigned managed identity in logic app. And container 'X' access level changes to private(no anonymous access).</p>
<p>when tried running the logic app, it is getting failed with status code 404 ResourceNotFound error.</p>
<p>But same logic app is running successfully when container 'X' access level changes to Container(anonymous read access for container and blobs).</p>
<p>configured Storage account is allowed to access all networks.</p>
<p>As per my understanding we have give the required access permission but still unable to access the container when it is marked access level as Private.</p>
Continue reading...
 

Online statistics

Members online
0
Guests online
4
Total visitors
4
Top