OiO.lk Community platform!

Oio.lk is an excellent forum for developers, providing a wide range of resources, discussions, and support for those in the developer community. Join oio.lk today to connect with like-minded professionals, share insights, and stay updated on the latest trends and technologies in the development field.
  You need to log in or register to access the solved answers to this problem.
  • You have reached the maximum number of guest views allowed
  • Please register below to remove this limitation

Azure Bastion login failed

  • Thread starter Thread starter SoyonL
  • Start date Start date
S

SoyonL

Guest
My current topology is:

  • vm1(domain controller) which image is Windows Server 2019 Datacenter, sits in vnet1; vnet1 has two subnets: vnet1-subnet1, AzureBastionSubnet
  • vm2(client) which image is Windows 10 Pro, Version 20H2, sits in vnet2; vnet2 has one subnet: vnet2-subnet1.
  • vnet1 and vnet2 are peered bidirectionally.
  • vm1 is domain controller; I created Domain admin and Domain users respectively.

So far, I connected to vm1 via Bastion with Domain admin credential. However, when I try to connect to vm2 via Bastion with Domain users credential, it says login failed. When I tried, both vm are running. Both Domain admin and Domain users' password are set never expired, never changed.

I've done:

  • Removed Bastion and re-deployed
  • Changed username from 'user' to '[email protected]'
  • Made vm2 using vm1's private IP as DNS server address but I had no luck.

I'd much appreciated if you would give an explanations based on Azure portal. I'm new to Azure, not much familiar with its CLI. Thank you for reading.
<p>My current topology is:</p>
<ul>
<li>vm1(domain controller) which image is Windows Server 2019 Datacenter, sits in vnet1; vnet1 has two subnets: vnet1-subnet1, AzureBastionSubnet</li>
<li>vm2(client) which image is Windows 10 Pro, Version 20H2, sits in vnet2; vnet2 has one subnet: vnet2-subnet1.</li>
<li>vnet1 and vnet2 are peered bidirectionally.</li>
<li>vm1 is domain controller; I created Domain admin and Domain users respectively.</li>
</ul>
<p>So far, I connected to vm1 via Bastion with Domain admin credential. However, when I try to connect to vm2 via Bastion with Domain users credential, it says login failed. When I tried, both vm are running. Both Domain admin and Domain users' password are set never expired, never changed.</p>
<p>I've done:</p>
<ul>
<li>Removed Bastion and re-deployed</li>
<li>Changed username from 'user' to '[email protected]'</li>
<li>Made vm2 using vm1's private IP as DNS server address but I had no luck.</li>
</ul>
<p>I'd much appreciated if you would give an explanations based on Azure portal. I'm new to Azure, not much familiar with its CLI. Thank you for reading.</p>
Continue reading...
 

Latest posts

J
Replies
0
Views
1
Jeff P Chacko
J
Top